Wat te doen tegen copycats? Gratis juridische bijeenkomst

 
could i have that in writing please.JPG
 

Meerdere keren in het jaar organiseren wij bijeenkomsten waarin de juridische kant van het creatief ondernemerschap wordt besproken. Het doel van deze bijeenkomsten is om ‘taaie’ juridische stof op een luchtige wijze begrijpelijk te maken. In deze bijeenkomsten wordt nuttige en praktische informatie geboden aan de hand van een actuele casus. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, informatief en uiteraard ook gewoon gezellig. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Goed om te weten: je kunt je gratis aanmelden (aanmelden voor meerdere sessies is mogelijk)!

IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • Datum: 28 november 2018

  • Tijd: 16.00 - 17.00 uur

  • Locatie: Rozet, Arnhem

  • Prijs: gratis, wel even aanmelden!

  • Door: mr. Marlous Roelofs, Mr. in de Kunst

Agenda

WAT TE DOEN TEGEN COPYCATS? - 28 NOVEMBER 2018  

Wordt je werk gekopieerd en wil je weten wat je hiertegen kunt doen? Meld je dan aan voor de presentatie op woensdag 28 november.


CONTRACTEN, WHAT'S THE POINT? - 21 JUNI 2018 (geweest)

Wanneer moet je welk contract gebruiken? We bespreken succesverhalen, maar leren ook van vervelende conflicten. Wil je weten waarom het noodzakelijk is om met contracten te werken? Meld je dan aan voor de presentatie op woensdag 21 juni.

HOE BESCHERM JE JE WERK? - 26 SEPTEMBER 2018 (geweest)

Wil je weten hoe je je werk kan beschermen en exploiteren? Meld je dan aan voor de presentatie op woensdag 26 september.

 
wallpaper.JPG
 

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

CultuurCollege heeft het platform www.creativecontracts.nl kunnen ontwikkelen met financiële support van het FCP en OostNL. Op onze website Creative Contracts (en via CultuurCollege.nl) kun je officiële juridische contracten voor een klein prijs kopen. Op die manier hopen we dat creatieve makers en instellingen hun auteursrechten veilig stellen en met een gerust hart kunnen samenwerken met bedrijven. Om nog meer kennis over intellectueel eigendom en ondernemerschap te verspreiden organiseren wij samen met Cultuurmij Oosten Rozet Arnhem gratis bijeenkomsten. Mooi toch?

 

SCHRIJF JE GRATIS IN

Je kunt gratis deelnemen aan deze bijeenkomsten, maar je moet je wel even aanmelden. Wees er snel bij want er is plek voor max. 25 mensen. Inschrijven kan via onderstaande knop. Voor meer informatie kun je ons bereiken via info@cultuurcollege.nl of via 026 351 47 11.