innovatie & digitalisatie

Werkzaam in het culturele veld en toe een innovatieslag? Heb je oud lesmateriaal dat je wilt digitaliseren? 
Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van e-learnings en blended learnings en die kennis delen we graag met jou. 

 
 
 
 

Ontwikkeling e-learning

Leerwensen veranderen. Mensen willen steeds vaker goedkoper en flexibeler leren, wanneer het hen uitkomt. E-learning is allang geen hype meer en lijkt inmiddels een 'volwassen' leervorm. Toch zijn veel organisaties zoekende in het ontwikkelen en aanbieden van e-learnings. CultuurCollege deelt graag haar kennis en kan helpen bij de ontwikkeling en het aanbieden van e-learnings voor professionals uit de culturele sector. Wil je weten wat wij kunnen betekenen?

creco.jpg
 
 
 

Ontwikkeling blended learning

Blended learning is een mix van online en fysiek leren. De deelnemer bestudeert thuis de theorie online en in de fysieke les is er ruimte voor casuïstiekbespreking en vaardigheidstraining. Deze studievorm is flexibel en sluit daarmee goed aan bij de leerwensen van deelnemers. Bij het ontwikkelen hiervan komt uiteraard het nodige kijken. Een voorbeeld is de Unload to Upload dansmethode en de Art Based Learning methodiek, i.s.m. Misiconi Dance Company en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Wij bespreken graag de mogelijkheden en kunnen helpen bij de ontwikkeling en het aanbieden van jouw eigen Blended Learning. .

unload.jpg
 
 
 

Digitalisering educatief materiaal

Digitaliseren van educatief materiaal kan soms nodig zijn. Oude papieren vergaan of de huisstijl is niet aansprekend genoeg. Je kunt er een e-learning of blended learning van maken, maar misschien zoek je eerder naar slimme manieren om materialen te delen? Wij denken graag met je mee. Indien nodig schakelen we onze huis-designer in en toveren we de boel om: aantrekkelijk, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

cultuurcollege-digitalisering.jpg