Upgrade je C.V.: behaal een CLOCK certificaat

clock.jpg
 

Bij CLOCK maak je deel uit van een internationale groep mensen die werken in de creatieve en culturele sector. Zij staan voor het leren van en met elkaar. De groep gaat uit van erkenning van in de praktijk opgedane ervaring, kennis en vaardigheden.


Bootcamp: Certificering in 3 dagen

Wees er snel bij want wij sponsoren 7 kandidaten! Wat houdt de Bootcamp in: Drie dagen hard werken en na afloop een certificaat op jouw niveau!

Data: 19, 20 en 21 november 2019.
Locatie: Rozet, Arnhem
Kosten: Nu 500 euro excl btw i.p.v. 1500 euro excl btw!

Kom ook naar de informatiebijeenkomst op 3 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur bij Rozet! Meld je hiervoor even aan bij Jolanda Kosman.


cultuurcollege_clock_danseres.JPG

Voorbereiding

  • Stap 1. Reserveer de drie dagen in je agenda

  • Stap 2. Meldt je aan via de button op deze site

  • Stap 3. Betaal 500 euro excl btw.

  • Stap 4. Zorg dat je tenminste 5 jaar praktijk ervaring hebt en bewijsmateriaal van tenminste 4 projecten die niet ouder zijn dan 2 jaar, waarin jij een rol van betekenis speelt.

Sponsoring

De eerste 10 kandidaten die zich inschrijven worden gedeeltelijk gesponsord door de drie partnerorganisaties. Certificering kost 1500 euro, maar dankzij sponsoring kandidaten betalen slechts 500 euro eigen bijdrage.

Bel ons gerust of ook jij gesponsord kan worden. Wij zijn te bereiken op 026-3514711 (ma t/m do) of mail ons via info@cultuurcollege.nl

Wat ga je doen tijdeNS de Bootcamp?

Tijdens de Bootcamp wordt je ondersteund in:

  • Het bepalen van jouw niveau door jouw rol in projecten en activiteiten te bespreken die je de afgelopen 2 jaar hebt uitgevoerd

  • Het maken van een online portfolio met bewijzen van jouw toegepaste vaardigheden en ervaring

  • Het afleggen van 3 korte verklaringen over zelfbewustzijn, professionele waarden en professionele ontwikkeling

  • De discussie over jouw praktijk

Hierna word je beoordeeld door 2 gecertificeerde praktijkbeoefenaars uit jouw werkgebied en krijg je een certificaat op sector expert (master), associate degree (HBO) of advanced trainee (MBO, VAVO, Havo) niveau.

In Nederland werken LKCA, Rozet en Cultuurmij Oost samen aan de doorontwikkeling en implementatie van CLOCK

 

Ervaringen van deelnemers

Nieuwsgierig naar ervaringen van eerdere deelnemers? Luister naar de verhalen van Saskia Kettelerij (theatermaker) en Redouan Ait Chitt (professioneel breakdanser, dansschooleigenaar).

Saskia Kettelerij (theatermaker) over haar ervaring met het CLOCK-traject. Ze is terecht trots op het behalen van het CLOCK certificaat.

 
 

Redouan Ait Chitt (professioneel breakdanser, dansschooleigenaar) over het najagen van je dromen en hoe een CLOCK certificaat daarbij helpt.

 

In samenwerking met

In Nederland werken LKCA, Cultuurmij Oost en Rozet samen aan de doorontwikkeling en implementatie van CLOCK.

logo's.JPG

Meer informatie

Heb je vragen voor ons? Stuur een mailtje naar info@cultuurcollege.nl of bel ons op 026-3514711 (ma t/m do).

Bel ons gerust om te vragen of jij een van de gelukkige 10 deelnemers bent die voor 500 euro i.p.v. 1500 euro het CLOCK certificaat kan bemachtigen tijdens de Bootcamp. Vervolgens kun je jezelf via onderstaande inschrijfbutton inschrijven!

Inschrijven bootcamp 2019