Coaching Creatieve Ondernemers

cultuurcollege_coaching creatieve ondernemers.jpeg

Coaching Creatieve Ondernemers

Lily van Engen is coach en adviseur van startende en jonge ondernemers in de creatieve sector.

"Ik kan enorm geïnspireerd raken door mensen die een nieuw idee bedenken of een vernieuwende weg in willen slaan. Vaak hebben deze creatief denkers zelf niet in de gaten hoe waardevol en kansrijk hun ideeën zijn. Ik ondersteun ze bij het benutten van die kansen door samen te werken aan een concreet plan van aanpak en de verbinding te zoeken met relevante netwerken."

medewerkers 400x400 voor website31.jpg

Lily van Engen voert namens CultuurCollege coachingsgesprekken met creatief ondernemers, startend of ervaren. Ooit actief als coach in het traject Ik Start Smart van de Kamer van Koophandel, nu ook via CultuurCollege.

Bij Cultuurmij Oost heeft Lily het initiatief genomen tot het opzetten van het netwerk Creatief Kapitaal. Dit netwerk is een trefpunt voor cultuurprofessionals. Aanmelden is kostenloos. Tijdens meetups komen vragen aan de orde als: Hoe maak je de impact die je veroorzaakt zichtbaar in je bedrijfsprofiel? Hoe kun je samenwerken met andere cultuurmakers? Hoe kom je in contact met opdrachtgevers?

Lily zegt hier over:

"Als ontwerper, autonoom kunstenaar, theatermaker of musicus ben je gedreven in je vak, maar blijft de zakelijke kant vaak liggen. In het netwerk Creatief Kapitaal spelen we hierop in door cultuurprofessionals bij elkaar te brengen, sprekers uit te nodigen én, in samenwerking met het CultuurCollege, trainingen te organiseren. 

Klik op onderstaande button voor meer informatie over het netwerk en eventuele aanmelding.

 
cultuurcollege.jpg

BLOG: DE IMPACT VAN CULTURELE INTERVENTIES

Meer inspiratie opdoen over zakelijke kansen in het culturele veld? Lily schreef een blog over de impact van culturele interventies.
Een fragment:

De wereld verandert snel en techniek gaat een steeds grotere rol spelen. Daardoor ontstaan op maatschappelijk terrein nieuwe uitdagingen die om nieuwe oplossingen vragen. Hoe betrekken we ouderen bij de digitalisering van hun leefwereld? Wat haalt mensen uit hun isolement en eenzaamheid? 

Creatief ondernemers kunnen hun creativiteit en verbeeldingskracht inzetten om het verschil te maken. In samenwerking met maatschappelijke organisaties komen zij tot verrassende oplossingen. 

 

Offerte

Mocht je interesse hebben in coaching op maat, dan sturen wij je graag vrijblijvend een offerte toe passend bij je wensen en budget. Je kunt je gegevens achterlaten via de onderstaande button ‘Offerte aanvragen’. Voor meer informatie kun je ons bereiken via info@cultuurcollege.nl of via 026 351 47 11.