Dansmethode Unload to Upload

cultuurcollege_unload_to_upload.jpg

In deze intensieve tweedaagse training over inclusiedans leer je niet alleen met de methodiek van Misiconi Dance Company te werken, maar leer je ook meer over de visie en het gedachtegoed van Unload to Upload. Jezelf even unloaden van aangeleerde patronen en weer uploaden met andere inzichten. Je maakt kennis met wat een goede inclusieve danspraktijk inhoudt vanuit verschillende perspectieven in het werkveld. In de cursus wordt vooral veel aandacht besteed aan voorbeelden uit de praktijk. We bieden de eerste beginselen, handvatten, trips en tricks voor het werken met een inclusieve doelgroep.


in één oogopslag:

Joop Oonk Artistic Director

Joop Oonk
Artistic Director

  • Data fysieke bijeenkomsten:
    Bij interesse kun je meer informatie over deze training opvragen bij Jolanda Kosman: jolandakosman@cultuurcollege.nl

  • E-learning:
    Er zijn 6 online lessen, deze worden opgedeeld tussen de fysieke lessen door

  • Locatie: Amsterdam, exacte locatie volgt

  • Prijs: €250 euro (exclusief 21% btw) incl het boek Unload to Upload

  • Trainer: Joop Oonk

HOE IS DEZE TRAINING TOT STAND GEKOMEN

Het trainingsprogramma Unload to Upload is in samenwerking met Stichting Misiconi ontwikkeld en verbonden aan het boek Unload to Upload, handleiding voor een inclusieve dans praktijk. Het boek krijg je voorafgaand aan de training toegezonden .

DOELGROEP

De training is geschikt voor begeleiders, docenten binnen het regulier en speciaal onderwijs, hulpverleners, dansdocenten, choreografen en mensen met interesse in inclusief werken of een ‘andere’ doelgroep. 

WELKE VAARDIGHEDEN KOMEN AANBOD?

Basisvaardigheden: overleggen, afstemmen, afspraken, hulp vragen/bieden, voor jezelf opkomen, omgaan met feedback, communiceren.

Specifieke vaardigheden: didactische dansvaardigheden, toegankelijkheid, dansterminologie, inclusieterminologie, zelfvertrouwen, improvisatie en experiment, observeren en reflecteren, dans met hulpmiddelen, structuur bieden, voorbeeldpositie, creatief denkvermogen, aanpassen en wijzigen, oplossingsgericht werken, positieve feedback, partnervaardigheden, choreografische vaardigheden, 

Behandelde thema’s: dans, Inclusie en inclusiedans, maatschappelijke vraagstukken, ondernemerschap en organisatie, methodiek en vaardigheden, de theorie van Laban, improvisatie, compositie, conceptontwikkeling, kijken naar de toekomst.

EEN MIX VAN ONLINE EN FYSIEK LEREN

Thuis doorloop je de e-learning en maak je de bijhorende huiswerkopdrachten. De e-learning bestaat uit zes lessen met opdrachten. Met als doel dat je diepen kunt ingaan op de theoretische thematiek. Er kunnen dan gerichter vragen worden gesteld op de werkvloer. De fysieke bijeenkomsten bestaan uit twee bijeenkomsten.

Nieuwsgierig? In dit filmpje krijg je een beeld van de e-learning.

INSCHRIJVEN

Deelnemen aan de training? Stuur een mailtje naar jolandakosman@cultuurcollege.nl. Zij is de betrokken scholingsorganisator en weet alle ins and outs van deze training. Zij kan je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

 
2935871013.jpg
 

BOEK UNLOAD TO UPLOAD

Maar liefst 200 pagina’s dik met theorie en praktijk!  Heb je interesse dan kun je het boek bestellen via dit mail adres info@misiconidance.nl of via  bol.com. De kosten zijn € 19,95 .
Let op!  Als je je aanmeldt voor de training dan ontvang je het boek sowieso.