Werkplaats muziek in de klas

 

najaar 2018 datum volgt

piano-1522855_1920.jpg
 
 

Introductie

Woensdag 27 juni 2018 werd in het kader van Méér Muziek in de Klas in o.a.Gelderland een samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend. De verschillende samenwerkingspartners in Gelderland beloven daar in aan 9500 basisschoolkinderen dat zij in 2020 allemaal structureel muziekonderwijs zullen krijgen op de basisschool. Maar hoe pas jij als kunstvakdocent muziek in dit verhaal? Hoe pas je jouw les aan een grote groep kinderen?

Training

In het najaar van 2018 organiseert CultuurCollege de training Werkplaats muziek in de klas voor kunstvakdocenten, werkzaam als zzp'er en/of verbonden aan een muziekschool of centrum voor de kunsten. Een bijscholing in het werken met groepen kinderen. Onze bevlogen trainers leren je creatieve componenten toevoegen, over de dynamiek van groepen en wat er komt kijken bij lesgeven in een schoolsetting.

Meld je vast aan! 

Inschrijven is helaas nog niet mogelijk, maar je kunt je vast aanmelden voor meer informatie via onderstaande knop! Zodra we meer informatie hebben vind je dat uiteraard ook terug op deze website. 

 
 
 
Thorsten Blokzijl