Collegetijd: aan de slag met creatief ondernemerschap en juridische zaken

 
creco.jpg
 

Meerdere keren in het jaar organiseren wij bijeenkomsten waarin de juridische kant van het creatief ondernemerschap wordt besproken. Het doel van deze bijeenkomsten is om ‘taaie’ juridische stof op een luchtige wijze begrijpelijk te maken. In deze bijeenkomsten wordt nuttige en praktische informatie geboden aan de hand van een actuele casus. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, informatief en uiteraard ook gewoon gezellig. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema.

IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • Data: 23 mei 2018
             26 september 2018
             28 november 2018
  • Tijd: 16.00 - 17.00 uur
  • Locatie: Rozet, Arnhem
  • Prijs: €20 (Zie cashback actie!)
  • Door: Marlous Roelofs

WAT KOMT ER ALLEMAAL AAN BOD?

De presentaties die wij voor 2018 hebben ingepland zijn:

Contracten What's the point? - 23 mei 2018

Wil je weten waarom het noodzakelijk is om met contracten te werken? Meld je dan aan voor de presentatie op woensdag 23 mei.

Hoe bescherm je je werk? - 26 september 2018  

Wil je weten hoe je je werk kan beschermen en exploiteren? Meld je dan aan voor de presentatie op woensdag 26 september.

Wat te doen tegen copycats? - 28 november 2018  

Wordt je werk gekopieerd en wil je weten wat je hiertegen kunt doen? Meld je dan aan voor de presentatie op woensdag 28 november.

CASHBACK ACTIE

Schrijf jij je in voor een van de bijeenkomsten en koop je daarna een overeenkomst op onze website Creative Contracts? Dan ontvang je de volledige deelnemersbijdrage ad € 20,- als discount terug op je aankoop. Mooie actie toch?

INSCHRIJVEN

Deelnemen aan een of meerdere bijeenkomst(en)? Inschrijven kan via onderstaande knop.  Voor meer informatie kunt u ons bereiken via info@cultuurcollege.nl of via 026 351 47 11.