'

Een korte teamtraining voor leerkrachten om een eerste stap te maken naar een creatief leerklimaat. Daarvoor is geen nieuwe methode nodig, maar misschien wel een nieuwe mindset. Door anders te leren kijken ontwikkelt het gevoel van ‘niet kunnen’ zich razendsnel naar het zien van ‘nieuwe mogelijkheden’. De training is een combinatie van praktijk en theorie, achteraf krijgt iedereen de PowerPoint toegestuurd.

Programma

Aan bod komen de onderstaande onderwerpen:

Praktijk: kijkopdrachten, tekenopdrachten (juist bedoeld voor hen die niet kunnen tekenen!)

Theorie: Wat levert procesgericht werken jou op? Waarom is het juist nu noodzakelijk om ruimte te maken voor creativiteit? Ben je je bewust van jouw blik op creativiteit?

Het programma bestaat uit 3,5 uur en is bedoeld voor schoolteams bestaande uit 10 tot 18 deelnemers. Dit programma is ook geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld een studiedag of in combinatie met bijvoorbeeld een training Leren filosoferen met kinderen.

Voorbereiding is niet nodig, wel vragen wij de opdrachgever om vooraf  portretfoto's van de deelnemers aan te leveren (geen zorgen, het is enkel bestemd voor gebruik in de workshop).  

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij Register Leraar. Bel of e-mail ons als je vragen hebt over de voortgang.

Interesse?

Lijkt het je interessant? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.  Je contact ons bereiken via info@cultuurcollege.nl of via 026-3514711.

Leuke opdrachten waar ik echt wat mee kan, een flinke dosis creativiteit in korte tijd!

- deelnemer, anoniem
  • Deze cursus delen