'

Vergroot je impact als creatief ondernemer

Wat is de essentie van je plan, wat is de relevantie van jouw idee, wie heb je nodig om het te realiseren? Feedback van anderen is een belangrijke prikkel om je eigen plan in beweging te krijgen en je wens te realiseren. Dat is volgens Marlies Leupen, de ontwerper van deze pitchtraining, de essentie van B hungry & get fed. Vele creatieven zijn je al voorgegaan en hebben ervaren hoe enthousiasmerend Marlies werkt en je leert te focussen op je toehoorders. Bij de eindpitch zijn netwerkpartners aanwezig die je in contact kunnen brengen met bedrijven en organisaties. 

Speciale prijs: voor 75 euro excl. btw ben jij een van de gelukkige 8 deelnemers. 

Voorbereidende training

Voorafgaand aan de eindpitch  krijg je een training op maat. Onderwerpen in deze training zijn:

  • Een pitch heeft een begin nodig: wat is in jouw geval een sterke start?
  • Publiek wil graag vertrouwen hebben in de spreker op het podium: hoe kom je overtuigend over?
  • Sponsors, fondsen en potentiële opdrachtgevers luisteren met een denkbeeldige buidel met geld naast zich: hoe motiveer je deze mensen om een greep in die buidel te doen?
  • Luisteraars proberen zich een beeld van jou als kunstenaar/ondernemer te vormen: wat vertel je over je CV?
  • Je hebt anderen nodig om je plan te kunnen realiseren: hoe kom je tot effectieve samenwerking?

De eindpitch

De kracht van B hungry & get fed zit in de begeleide interactie met de zaal. Wij nodigen mensen uit die verbindingen kunnen leggen met bedrijven en maatschappelijke organisaties. Na de presentaties nodigt Marlies Leupen de zaal actief uit om mee te denken over commerciële verdienmodellen en creatieve oplossingsrichtingen. Dit leidt tot concrete tips, adviezen en energie waarmee de pitchers hun project of onderzoek daadwerkelijk een stap verder kunnen brengen. 

@deelnemers: met de reacties uit de zaal krijg je als pitcher zicht op de kansen voor je plan en breid je je netwerk uit met potentiële partners en opdrachtgevers.

@publiek: in de zaal ben je van grote waarde omdat je vanuit je eigen achtergrond en ervaring naar de pitchers luistert en hopelijk ook reageert; waarschijnlijk brengt B hungry & get fed ook beweging in je eigen plannen.

Wie, wat, waar?

  • vrijdag 3 november 2017 van 13.30 tot 16.30 uur training bij Cultuurmij Oost 
  • vrijdag 17 november 2017 van 13.30 tot 16.30 uur training bij Cultuurmij Oost
  • vrijdag 1 december van 15.00 tot 18.00 uur eindpitch bij Rozet Arnhem

Meet Marlies Leupen

“Ik ben gefascineerd door mensen met ideeën in hun hoofd. Ik heb ontdekt dat als je je idee met anderen deelt, de kans veel groter wordt dat je idee echt tot bloei komt.” Marlies heeft een achtergrond in de kunsten en verzorgt in het hele land trainingen op het gebied van idee-ontwikkeling en presentatie. Meer info: marliesleupen.nl en bhungrygetfed.nl.

Start van het netwerk Cultureel Kapitaal

Deze editie van B hungry & get fed komt tot stand in samenwerking tussen Cultuurmij Oost en Rozet Arnhem en is de officiële aftrap van het netwerk ‘Cultureel Kapitaal’.Cultuurmij Oost start dit netwerk om ondernemende cultuurprofessionals uit verschillende disciplines met elkaar in contact te brengen, ervaringen uit te wisselen, samenwerkingen te onderzoeken en zichtbaarheid te vergroten. Rozet biedt een podium aan kunstenaars die een relatie aan willen gaan met hun culturele omgeving.

Inschrijving voor creatief ondernemers

Wil je  van deelname verzekerd zijn? Schrijf je dan direct in via onderstaande button. Je ontvangt een bewijs van inschrijving.  Er is maar plek voor 8 deelnemers, vol = vol.  We gaan dus uit van kleine groepen, zo krijg je veel persoonlijke aandacht en kun je vrij sparren in een vertrouwde omgeving. Heb je vragen of wil je meer informatie of het iets voor je is? Wij zijn te bereiken via info@cultuurcollege.nl of via 026-3514711.

Wil je als publiek de pitchers in actie zien?

Je kunt kosteloos deelnemen als publiek aan de eindpitches op 1 december. Laat je inspireren door de pitches van de creatieve ondernemers. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar jolandakosman@cultuurcollege.nl of bel naar 026-3514711.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door:

Rozet, Cultuurmij Oost en CultuurCollege

  • Deze cursus delen