'

Cultuur en sociaal domein twee verschillende werelden? Anno 2017 niet meer! Op verschillende plaatsen in het land is verbinding niet zomaar een woord, maar juist praktijk. Culturele activiteiten gaan hand in hand met het behalen van doelen in het sociaal domein. Maar hoe dan? Hoe stuur je daar op aan als gemeente? Op donderdagmiddag 23 november willen wij in gesprek met u en uw collega's en tonen wij bijzondere praktijkvoorbeelden ter inspiratie.

CultuurCollege, LKCA, Cultuurmij Oost en Rijnbrink nodigen u en andere beleidsmakers uit het oosten van Nederland hiervoor van harte uit.

Programma

De bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmakers uit het oosten van Nederland.

Datum: 23 november 2017
Tijd: 12:30 - 16:30 uur  
Locatie: regio Deventer, nader te bepalen
Prijs: €75,- (incl. hapje, drankje en naslagwerk, excl. 21% BTW)

Aandacht voor gemeentelijke casuïstiek

Na inschrijving ontvangt u een digitale intake. Op basis hiervan stemmen wij het programma af op ieders leer- en informatiebehoefte. Ook is er ruimte om een gemeentelijke casus in te brengen. 

Webinars ter inspiratie

Voorafgaand aan deze bijeenkomst zenden wij op donderdag 28 september van 13.30 tot 14.00 een webinar uit speciaal voor beleidsmakers over het thema 'Jongerencultuur'. Een live online talkshow, waarbij vragen direct gesteld kunnen worden aan onze beleidsadviseurs, kosteloos en gewoon vanaf de eigen werkplek. Dat scheelt tijd! 

De link naar de nieuwe uitzending verschijnt op 26 september op deze plek. Nog even geduld!

 

Uitzending terugkijken? Onze eerste uitzending ging over Ouderen & Cultuur (pilot)
Klik op deze link om de uitzending terug te kijken

De inschrijving is geopend

Wilt u van deelname verzekerd zijn? Schrijf u dan direct in via onderstaande button. U ontvangt een bewijs van inschrijving. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen, vol = vol. Heeft u vragen over de bijeenkomst schroom, niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via info@cultuurcollege.nl of via 026-3614711.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door:


CultuurCollege
Cultuurmij Oost
Rijnbrink
LKCA

Samenwerkende expertisecentra
in het cultureel en sociaal domein

  • Deze cursus delen