'

Naast onze basiscursus ICC bieden wij ook diverse geaccrediteerde verdiepingsmodules aan. Elke verdiepingsmodule kost 250 euro incl. btw per persoon. Een training gaat door vanaf 10 personen. Interesse? Laat je gegevens vrijblijvend achter, zodra wij voldoende deelnemers hebben gaat de organisatie (en facturatie) van start! Klik op de links voor meer informatie.

Portfolio

Deze verdiepingsmodule helpt de deelnemer grip te krijgen op het maken van een portfolio en biedt handvatten om dit zelf in de praktijk toe te passen. 

Muziek op school

Deze verdiepingsmodule biedt informatie over het leerplankader kunstzinnige oriëntatie en het creatief proces, uitgewerkt voor muziek. Het leerplankader kunstzinnige oriëntatie met het creatief proces is het uitgangspunt en met behulp van actieve werkvormen maakt de deelnemer kennis met muziekonderwijs. 

Meervoudige intelligentie

Deze verdiepingsmodule helpt de deelnemer grip te krijgen op meervoudige intelligentie en biedt handvatten om hier zelf lessen mee te ontwerpen. 

Fondsenwerving

Deze verdiepingsmodule is bedoeld voor cultuurcoördinatoren die zich bezighouden met fondsenwerving voor hun school of project.

Filosoferen

Doel van deze verdiepingsmodule is een kader te scheppen voor leerkrachten basisonderwijs om te filosoferen met kinderen in de klas. 

Erfgoed

Deze verdiepingsmodule helpt de cursist grip te krijgen op erfgoededucatie en biedt handvatten om zelf erfgoedlessen te ontwerpen.

Drama op school

Deze verdiepingsmodule biedt informatie over het leerplankader kunstzinnige oriëntatie en het creatief proces, uitgewerkt voor drama. Het leerplankader kunstzinnige oriëntatie met het creatief proces is het uitgangspunt en met behulp van actieve werkvormen maakt de deelnemer kennis met de discipline.

Draagvlak creëren

Deze verdiepingsmodule helpt de deelnemer draagvlak voor cultuuronderwijs op zijn school verder te stimuleren.

Dans op school

Deze verdiepingsmodule biedt informatie over het leerplankader kunstzinnige oriëntatie en het creatief proces, uitgewerkt voor dans. Het leerplankader kunstzinnige oriëntatie met het creatief proces is het uitgangspunt en met behulp van actieve werkvormen maakt de deelnemer kennis met de discipline.

Cultuur in de Spiegel

In deze verdiepingsmodule maakt de deelnemer kennis met het theoretisch kader van Cultuur in de Spiegel.

registeruren 10 per verdiepingsmodule

  • Deze cursus delen