ICC vervolgcursus: Je beleidsplan up-to-date

 
refresh.jpg
 

Je beleidsplan up-to-date

Deze cursus is bedoeld voor leerkrachten die de basiscursus Interne Cultuurcoördinator hebben gevold en toe zijn aan een refresher! Twijfel je aan de relevantie of actualiteit van je beleidsplan? Ben je bijvoorbeeld een tijdje uit het onderwijs geweest of heb je even niet al ICC-er gewerkt?  Dan spijkeren wij je in korte tijd bij met alle actuele en relevante kennis van nu.

Hoe kan de school een omslag maken van productgericht werken naar procesgericht werken? Welke bijdrage kan cultuureducatie leveren aan deze onderwijsvernieuwing?

In één oogopslag:

 Karin Kotte Trainer

Karin Kotte
Trainer

 • Data: - 26 september 2018
            - 17 oktober 2018
            - 21 november 2018
            - 12 december 2018
 • Tijd: 13.30 - 16.30 uur     
 • Locatie: Rozet, Arnhem
 • Prijs: €595 (exclusief 21% btw)
 • Trainer: Karin Kotte

 

Inhoud

In deze vervolgcursus gaan we dieper in op de thema's en onderwerpen uit de basiscursus. Het denkkader is gericht op procesgerichte didactiek, de basis van Cultuureducatie met Kwaliteit. We gaan het hebben over visieontwikkeling, creativiteitsontwikkeling binnen de kunstvakken en vakoverstijgend werken.

Accreditatie 

 
 De cursus is 

De cursus is geaccrediteerd met 20 registeruren. Na afloop van de cursus krijgt elke deelnemer een certificaat met de code voor Register Leraar.

 

Inschrijven

Heb je interesse? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. Wil je meer informatie over de training, schroom niet om ons bereiken via info@cultuurcollege.nl