Mediaopvoeding en -educatie

cultuurcollege_media_opvoeding_en_educatie.jpg
 

Hebben jullie op school of thuis afspraken gemaakt over de smartphone? Hoe lang mag een kind op YouTube? Is een WhatsApp-groep met de klas wel zo verstandig? Wat zijn de voor- en nadelen van social media voor kinderen? Welke foto's en filmpjes mogen kinderen wel en niet delen met de rest van de wereld? 

in één oogopslag:

  • Datum: 14 november 2018
  • Tijd: 14.30 - 16.00 uur
  • Locatie: Rozet, Arnhem
  • Prijs: €50 (exclusief 21% btw)

 

 

Doelgroep leerkrachten en ouders

Veel leerkrachten en ouders vinden het lastig om deze vragen te beantwoorden. Loop jij (ook) wel eens tegen vragen aan over social media op school of thuis? En wil jij meer tips en handvaten voor het gebruik van social media? Dan is de training Mediaopvoeding en -educatie echt iets voor jou!

 
 
 

Wat gaan we in deze training doen?

In deze training gaan wij samen in gesprek over het mediagedrag en -gebruik van kinderen. Dit doen we aan de hand van stellingen, filmpjes, interactieve opdrachten en een media-spel. Je ontvangt richtlijnen en handige tips voor mediaopvoeding en -educatie, die je in de klas of thuis kunt gebruiken. Aan het eind van deze training is tijd ingepland om mediawijsheid gerelateerde vragen te beantwoorden en ervaringen uit te wisselen.

cultuurcollege_Media_opvoeding_Logo (2).png
 
 

Inschrijven

Deelnemen aan de training? Inschrijven kan via onderstaande knop. Zijn er nog vragen stuur dan een mail aan info@cultuurcollege.nl. 

 


* Bronvermelding afbeelding: de afbeelding die wij gebruiken komt van Ouder & Kind Quiz / Mediawijsheid.nl.