Verkopen via CultuurCollege?

Bij CultuurCollege staat de klant voorop en zijn we er van overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken voor onze klanten dan alleen. We geloven sterk in onze kracht als platform: een plek waar verkopers en leveranciers hun artikelen kunnen aanbieden. Als het gaat om trainingen en/of producten gericht op deskundigsheidsbevordering staan wij voor kwaliteit.

Wil jij jouw training of product via het netwerk van CultuurCollege verkopen? Wil je andere doelgroepen aanboren en nieuwe contacten opdoen? Bestudeer dan onderstaande spelregels, neem vervolgens via het intakeformulier contact met ons op. 

 

Interesse? 

 
 

trainingsaanbod voor professionals in de culturele sector

Al onze trainingen zijn gericht op deskundigheidsbevordering van professionals werkzaam in of met de culturele sector. We organiseren trainingen voor uiteenlopende sectoren: erfgoed, kunst en cultuur, bedrijfsleven, onderwijs, zorg en welzijn en de overheid. Uiteraard zijn dit uiteenlopende doelgroepen, maar wat hen bindt is de liefde voor kunst en cultuur. Of het nu gaat om leerkrachten die meer met muziekeducatie willen doen, designers die willen leren ondernemen, musea die hun rondleiders willen opleiden of zorginstellingen die culturele projecten willen opzetten, we zijn van alle markten thuis.  

beschik je over de juiste skills?

Doceren en trainen is een vak. Een docent kan nog zoveel inhoudelijke kennis hebben, als het ontbreekt aan didactische vaardigheden komt de boodschap niet over. De trainers waar wij mee samenwerken zijn communicatief sterk, kunnen goed luisteren en samenvatten, zijn kalm en persoonlijk betrokken. Ze beschikken over een gezond verantwoordelijkheidsgevoel en brengen hun verhaal met enthousiasme en bevlogenheid.

Heb je een goed format?

De trainingen die je via CultuurCollege kunt verkopen moeten garant staan voor kwaliteit. Daarmee bedoelen wij dat trainingen een blijvende impact op deelnemers hebben. De training geeft antwoord op prangende en relevante leervragen - het volgen van de training is zogezegd een must-do. De training heeft een sterk format, voorzien van een helder programma met afgebakende kaders (die wij al dan niet samen met potentiële opdrachtgevers kleur kunnen geven). De training moet toegankelijk zijn voor groepen medewerkers/professionals - deskundigheidsbevordering is het sleutelwoord. De scholingsvorm kan zijn: online, fysiek of een combinatie van beide. Wij denken graag met je mee om de training zo optimaal mogelijk neer te zetten. 

Herken je jezelf in bovenstaande beelden? Zie je raakvlakken met jouw training of product? Ben je nieuwsgierig op welke manier wij jouw training en/of product kunnen distribueren en verkopen via onze kanalen? Neem dan via onderstaande stappen contact met ons op.

Fase 1 -Intake, kennismaking, voorstel

 

 1. Intakeformulier
  Interesse in een mogelijke samenwerking? Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter via het intakeformulier. Wij bestuderen alle formulieren die binnenkomen grondig. Indien we kansen zien voor een samenwerking nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor (Vossenstraat 6 te Arnhem). Uiteraard krijg je ook persoonlijk bericht als we geen kansen zien voor een samenwerking, we zullen de afwijzing dan onderbouwen met eerlijke feedback.  
   
 2. Kennismakingsgesprek
  Indien wij kansen zien voor een samenwerking, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek bespreken we het programma en de kaders van de training, we bespreken onze werkwijze en mogelijke samenwerking. Als de verwachtingen over en weer helder zijn en overeen komen zullen we een voorstel voor samenwerking schrijven.
   
 3. Samenwerkingsovereenkomst
  In dit voorstel voor samenwerking staan de zakelijke afspraken zwart op wit. In de samenwerkingsovereenkomst die daaruit voortvloeit staat naast de specifieke scholingsinformatie, bijvoorbeeld ook de werkwijze, onze beider verantwoordelijkheden, financiële afspraken en intellectuele eigendomsrechten beschreven. Na ondertekening is de samenwerking officieel en kunnen we aan de slag!

 

Fase 2 - de Uitvoering

De zakelijke afspraken zijn gemaakt, we gaan van start! CultuurCollege voert campagnes en de aanmeldingen komen binnen. In overleg stemmen we zo'n 2 tot 4 weken voor de startdatum een definitieve go of no-go af. 

Wat kun je van ons verwachten?

 • We voeren campagnes om bekendheid voor je training en/of product te generen
 • We promoten de training om deelnemers te werven
 • We voeren het contact met de deelnemers, locatie, cateraars e.d.
 • We regelen de technische ondersteuning op de trainingsdag zelf
 • We evalueren de training op inhoud en organisatie

Wat verwachten wij van jou?

 • Een goede voorbereiding op de training
 • De uitvoering van de training
 • Reiskosten en reistijd voor eigen rekening
 • Het tijdig verstrekken van mogelijke studiematerialen
 • Je bent op tijd aanwezig
 • Je benoemt CultuurCollege als distributiepartner
 • Je zet je eigen netwerk in om de samenwerking succesvol te laten zijn

 

Fase 3 - de nazorg

Contact met de deelnemers

Na de uitvoering zullen wij de training evalueren. Ongeveer 1-2 dagen na de uitvoering bevragen wij de deelnemers anoniem naar hun ervaringen en mogelijke suggesties voor verbeteringen. Misschien zijn er nog dingen die jij aan je deelnemers wilt meegeven? We kunnen dit verwerken in onze evaluatie e-mail en dit de deelnemers toesturen. 

Evaluatie samenwerking

Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw persoonlijke ervaringen. Misschien heb jij nog tips of suggesties ter verbetering van training, organisatie en / of samenwerking? Vandaar dat wij altijd contact met je opnemen, per e-mail of telefonisch. Bij een eventueel vervolg van de training zullen we in een face-to-face gesprek de samenwerking bespreken. 

Interesse?

 
 
 
hoekjeRB.png
 
 
hoekjeLO.png