Kennis delen

CultuurCollege biedt praktijkgerichte bij- en nascholing voor professionals in de kunst, erfgoedsector en het cultuuronderwijs. De cursussen en trainingen zijn actueel, relevant en inspirerend. Met de opgedane kennis kun je verrijkt en vernieuwend aan de slag. De nadruk ligt op zelf doen, zelf denken, zelf leren. CultuurCollege sluit flexibel aan bij ontwikkelingen in de sector, is creatief en bovendien betaalbaar. Bij de ontwikkeling van programma’s werken we samen met hogescholen, culturele locaties en cultuur- en erfgoedexperts. De indrukwekkende branchekennis wordt gevoed door Erfgoed Gelderland en Cultuur Oost. Bij hen kun je terecht voor advies op maat.

 
 
 

Advies op maat

Kennis krijgt meer waarde als het gedeeld wordt. Onze moederorganisaties Cultuurmij Oost en Erfgoed Gelderland delen graag hun professionele kennis met je over kunst, cultuureducatie en erfgoed. Bij hen kun je terecht voor advies op maat. Of je nu leerkracht, ondernemer, kunstenaar, beleidsmaker, museumprofessional of bijvoorbeeld een enthousiaste vrijwilliger bent. 

Cultuur Oost verbindt kennis over kunst- en cultuureducatie met onderwijs, overheden, cultuurorganisaties, welzijnssector en bedrijven. Cultuur Oost verbindt door te delen, te inspireren en te innoveren. Het expertisecentrum versterkt de relatie cultuur en samenleving.

Erfgoed Gelderland ondersteunt erfgoedorganisaties om vanuit hun eigen kracht collecties te beheren en aan een breed publiek te presenteren door scholing, advisering en procesbegeleiding.

 
 
 
het team.png
 
 
Thorsten blokzijl   Zakelijk leider 026 351 4711  Mail Thorsten

Thorsten blokzijl

Zakelijk leider
026 351 4711
Mail Thorsten

Jolanda kosman   Scholingscoördinator 026 351 4711  Mail Jolanda

Jolanda kosman

Scholingscoördinator
026 351 4711
Mail Jolanda

Lisa Kraaijenvanger (stagiaire per september 2019)   Marketing en communicatie 026 351 4711

Lisa Kraaijenvanger (stagiaire per september 2019)

Marketing en communicatie
026 351 4711