Kennis delen

CultuurCollege biedt praktijkgerichte bij- en nascholing voor professionals in de kunst, erfgoedsector en het cultuuronderwijs. De cursussen en trainingen zijn actueel, relevant en inspirerend. Met de opgedane kennis kun je verrijkt en vernieuwend aan de slag. De nadruk ligt op zelf doen, zelf denken, zelf leren. CultuurCollege sluit flexibel aan bij ontwikkelingen in de sector, is creatief en bovendien betaalbaar. Bij de ontwikkeling van programma’s werken we samen met hogescholen, culturele locaties en cultuur- en erfgoedexperts. De indrukwekkende branchekennis wordt gevoed door Erfgoed Gelderland en Cultuurmij Oost. Bij hen kun je terecht voor advies op maat.

 
 
 

Advies op maat

Kennis krijgt meer waarde als het gedeeld wordt. Onze moederorganisaties Cultuurmij Oost en Erfgoed Gelderland delen graag hun professionele kennis met je over kunst, cultuureducatie en erfgoed. Bij hen kun je terecht voor advies op maat. Of je nu leerkracht, ondernemer, kunstenaar, beleidsmaker, museumprofessional of bijvoorbeeld een enthousiaste vrijwilliger bent. 

Cultuurmij Oost verbindt kennis over kunst- en cultuureducatie met onderwijs, overheden, cultuurorganisaties, welzijnssector en bedrijven. Cultuurmij Oost verbindt door te delen, te inspireren en te innoveren. Het expertisecentrum versterkt de relatie cultuur en samenleving.

Erfgoed Gelderland ondersteunt erfgoedorganisaties om vanuit hun eigen kracht collecties te beheren en aan een breed publiek te presenteren door scholing, advisering en procesbegeleiding.

 
 
 
het team.png
 
 
 Thorsten blokzijl  Zakelijk leider 026 351 4711 Mail Thorsten

Thorsten blokzijl

Zakelijk leider
026 351 4711
Mail Thorsten

 Jolanda kosman  Scholingscoördinator 026 351 4711 Mail Jolanda

Jolanda kosman

Scholingscoördinator
026 351 4711
Mail Jolanda

 
 
 Bregje de ridder  Scholingscoördinator 026 351 4711 M ail Bregje

Bregje de ridder

Scholingscoördinator
026 351 4711
Mail Bregje

 Lotte Lentes  Marketing en communicatie 026 351 4711 Mail Lotte

Lotte Lentes

Marketing en communicatie
026 351 4711
Mail Lotte