'


CultuurCollege biedt praktijkgerichte bij- en nascholing voor professionals in de kunst, erfgoedsector en het cultuuronderwijs. Onze cursussen en trainingen zijn actueel en relevant. Om de kwaliteit van ons onderwijs te waarborgen werken we met een team van enthousiaste en ervaren docenten. In 2016 willen we dat team graag uitbreiden. 

Wie zoeken wij precies?
Ter uitbreiding van ons netwerk zoeken we nieuwe freelance docenten die affiniteit hebben met de kunsten, de erfgoedsector en/of het cultuuronderwijs. Professionals die uit de voeten kunnen met onze bestaande  cursussen en trainingen of juist iets nieuws kunnen bieden dat aansluit op het aanbod. Je brengt als freelancer een schat aan vakkennis en ervaring mee, je staat stevig in je schoenen en bent een goede gesprekspartner voor deelnemers. 

En wat kun jij van ons verwachten?
Wij gaan een duurzame samenwerking aan met onze freelance docenten en bieden dan ook alle organisatorische ondersteuning die je nodig hebt om van je cursus of training een succes te maken. Daarnaast keren we marktconforme tarieven uit en vergoeden we aanvullend je reiskosten.

Ben jij de ervaren en enthousiaste docent die we zoeken?

Stuur dan een mailtje naar info@cultuurcollege.nl met een beknopte motivatie en je CV (beide maximaal 1 A4).